Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. De makelaar vertellen je graag meer over dit project

De huidige planning is vanaf het  4kwartaal van 2023.

In de hippe wijk Meerburg komt een eigentijdse community tot leven rondom het gezellige groene plein. Three Towers biedt plaats aan 150 huurappartementen met privé binnentuin, een eigen supermarkt en heel veel woonplezier.

Het streven is om in mei-juni a.s. te starten met de (digitale) verhuur. Op dat moment zijn de huurprijzen bekend en de plattegronden beschikbaar.

Meld je als belangstellende aan voor de nieuwsbrief en vul je woonaccount volledig in.
Wij zullen je dan via een projectnieuwsbrief op de hoogte houden van de voortgang!

N.B. Belangrijk bij interesse voor een appartement is dat je al de gevraagde documenten up to date hebt en op tijd aanlevert.

De appartementen worden inclusief luxe keuken en sanitair opgeleverd.

De bijbehorende parkeergarage met 152 plaatsen is deels voor bewoners, deels voor bezoekers van de supermarkt. Voor 62 appartementen is er een parkeerplaats in de garage Three Towers en buiten zijn er ook nog 28 privé parkeerplaatsen. Liever op de fiets? Die stal je dan in de fietsgarage gemakkelijk in de dubbellaagse fietsparkeerplaats met 286 privé-plekken. Er wordt onderzoek gedaan naar opties als E-Paal voor de auto en het stationeren van deelauto's.

De appartementen worden gasloos gebouwd en krijgen een warmtepomp voor verwarming. 

Zij variëren in oppervlakte van 55 tot 120 m2 en hebben allemaal een fraaie buitenruimte in de vorm van een privé terras of balkon.

De 150 duurzame woningen die in de drie woontorens en het naastgelegen carré-vormige gebouw worden gerealiseerd, zijn verdeeld over 105 huurappartementen in de vrije sector en 45 sociale huurwoningen met een huurprijs van €808,06. De hoogte van de huur en servicekosten zijn nu nog niet bekend.