Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. De makelaar vertellen je graag meer over dit project

De planning is vanaf het 3e kwartaal van 2023

In de hippe wijk Meerburg komt een eigentijdse community tot leven rondom het gezellige plein van The Valley. Three Towers biedt plaats aan 150 huurappartementen met privé binnentuin, een eigen supermarkt en heel veel woonplezier.

Het streven is om circa zes maanden voor de oplevering van de appartementen te starten met de (digitale) verhuur. Op dat moment zijn de huurprijzen bekend en de plattegronden beschikbaar.

Meld je als belangstellende aan voor de nieuwsbrief en vul je woonaccount volledig in. Wij zullen je dan via een projectnieuwsbrief op de hoogte houden zodra met de voorbereiding van de verhuur gestart wordt.

De eerste nieuwsbrief ontvang je eind oktober 2022.

De appartementen worden inclusief luxe keuken en sanitair opgeleverd.

De bijbehorende parkeergarage met 154 plaatsen is deels voor bewoners, deels voor bezoekers van de supermarkt. De grotere appartementen van Three Towers gaan vergezeld van een eigen parkeerplaats. Liever op de fiets? Die stal je dan dichtbij en gemakkelijk in de dubbellaagse fietsparkeerplaats met 286 privé-plekken.

De appartementen worden gasloos gebouwd en krijgen een warmtepomp voor verwarming. 

Zij variëren in oppervlakte van 55 tot 120 m2 en hebben allemaal een fraaie buitenruimte in de vorm van een privé terras of balkon.

De 150 duurzame woningen die in de drie woontorens en het naastgelegen carré-vormige gebouw worden gerealiseerd, zijn verdeeld over 105 huurappartementen in de vrije sector en 45 sociale huurwoningen. De hoogte van de huur en eventuele servicekosten zijn nu nog niet bekend.