APPARTEMENT TYPES

Three Towers biedt 2-, 3- en 4-kamerappartementen in diverse types, allemaal met een eigen unieke indeling. De maisonnettes beschikken daarbij over een eigen slaapverdieping. Alle appartementen hebben de beschikking over een privé buitenruimte, een fijne badkamer en separate technische ruimte met ruimte voor de wasmachine en droger. 

2-kamer appartement
(A02/A05/C6, T01 t/m T07 en T10)

Op alle woonlagen van zowel het carré als de torens vindt je 2-kamerappartementen in diverse varianten. Types A02 en types T01 t/m T07 bieden je daarbij respectievelijk een half open keuken of een half open werkkamer voor alle privacy, dat geeft mogelijkheden tot heerlijk thuis werken!

3-kamer appartement
(A08/C01 t/m C05)
De 3-kamer appartementen zijn royaal en met twee grote slaapkamers heb jij alle ruimte om te leven hoe jij wilt! Deze appartementen bevinden zich allemaal in het carré en hebben ook de beschikking over een fijne buitenruimte. De ligging is veelal aan de patio of aan de binnentuin.

4-kamer appartement
(A03 en A09)

Wat een luxe met drie slaapkamers. Ook gezinnen zullen in deze woningen heerlijk verblijven. De buitenruimte van A06 is bovendien ook nog eens 14 m2! Volop ruimte dus voor die gezellige tuintafel. 

Maisonnettes
(B02 t/m B06 )

Hoe leuk is dit? Een eigen slaapverdieping in een prachtige woonomgeving als Three Towers? De maisonnettes bevinden zich in het carré op de begane grond en op 1e verdieping (type B02 t/m B06). 

Maisonnettes
(T08, T09, T11, T12)

Op de bovenste woonlagen van de iconische torens in Three Towers zijn zes heel bijzondere maisonnettes gesitueerd. Prachtige woningen met een unieke living met luxe keuken, een eigen slaapverdieping met 2 slaapkamers en een fijne badkamer met 2e toilet. Het uitzicht is op alle plaatsen in deze maisonnette uniek. De beschutte loggia nodigt je uit om lang te verblijven en van het fantastische uitzicht te genieten.